ZOET GEBAK

Appel-plaattaart met vanille en anijs


Deze appeltaart is perfect geschikt voor een groot gezelschap: je maakt hem in een bakblik of op
een bakplaat en snijdt er mooie rechthoekjes van. De smaak is verrassend door de havermout in de bodem en het anijszaad op de appels: je blijft ervan eten!


Lees verder

Kwarktaart met port en stoofpeertjes

Lees verder

Appel-notentaartjes

Lees verder

Appel-walnoottaart

Lees verder

Chocoladetaart

Lees verder

Tarte tatin met peren en tijm

Lees verder

Kersttulband met citroen

Lees verder

Cheesecake met swirl van frambozen

Lees verder

Walnotentaart

Lees verder

Brownies met chips van witte chocolade

Lees verder

Clafoutis

Lees verder

Glutenvrije
citroen-ricottataart

Lees verder

Glutenvrije
peer-
chocolade-
taart

Lees verder

Wortel-noten-muffins

Lees verder

Soesjes

Lees verder

Madeleines

Lees verder

Perziktaart met polenta

Lees verder

Normandische appeltaart

Lees verder

Tropische chocoladetaart

Lees verder

Pompoentaart

Lees verder

Citroen-merengue-taartjes

Lees verder

Frambozencake

met kokos en witte chocola

Lees verder